Door het plaatsen van een bestelling geef je aan de volgende voorwaarden te accepteren:

Bestellingen
Controleer alsjeblieft bij het plaatsen van een bestelling of je e-mailadres juist is ingevuld, want bij een foutje in het e-mailadres ontvang je geen automatische orderbevestiging. Als je geen automatische orderbevestiging hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@miep-ie.nl
 
Betalingen
Betaling dient binnen 7 dagen na het plaatsen van de order te worden voldaan. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt de bestelling geannuleerd. Je kunt bij ons betalen via iDeal of bankoverschrijving.
 
Verzendkosten
Binnen Nederland hanteren wij standaard verzendkosten van € 3,95 per bestelling.
Buiten Nederland hanteren wij standaard verzendkosten van € 7,50 per bestelling.
 
Verzending
Bestellingen worden binnen 6 (werk)dagen na ontvangst van betaling verzonden. Je krijgt bericht zodra de bestelling is verstuurd. Mocht het me niet lukken om je bestelling binnen die 5 dagen te versturen dan word je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht via een e-mail.
 
MIEPIE is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van producten tijdens verzending via de post. Het pakket kan eventueel verzekerd verzonden worden, de kosten hiervoor zijn voor de koper. Meld dit even bij je bestelling.
 
Artikel niet op voorraad
We doen ons best om de website up-to-date te houden. Mocht er een product op de site staan dat uitverkocht is, en je hebt dit product gekocht, dan krijg je uiteraard het volledige aankoopbedrag terug.
 
Ruilen en Retourneren
Mocht een artikel niet voldoen aan je verwachtingen dan kun je deze met opgaaf van reden retourneren. Neem in dit geval wel eerst even contact op via ons e-mailadres. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten onbeschadigd zijn. Je ontvangt het door jou betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen na ontvangst van het pakketje retour op je bankrekening. Ruilen en/of retourneren kan alleen binnen 7 dagen nadat je bestelling hebt ontvangen.
 
Adres voor retourzendingen:
MIEPIE
Rozenlaan 8
2343 TG Oegstgeest
Email: info@miep-ie.nl

 
Veiligheid
MIEP-IE kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken die ontstaan door of bij het dragen van onze producten. Zorg er ten alle tijden voor dat de speldjes worden gedragen onder toezicht van een volwassene.
 
Overmacht
MIEPIE is niet aansprakelijk voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging in de verzending of door persoonlijke omstandigheden gelden uitdrukkelijk als overmacht.
 
Privacybeleid
MIEPIE waarborgt de privacy van haar klanten. Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en alleen gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.
 
Copyright/Auteursrechten
Op alle afbeeldingen en teksten op de site van MIEPIE berusten auteursrechten. Overname in welke vorm dan ook is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van MIEPIE.

© 2017 - 2024 Miepie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel